Josephine Velghe jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 8 jobs
Josephine Velghe
Ardooie +1 location
€13,28 per uur
Versterk ons team als Schoonmaak Kampioen. Je zoekt een job in Ardooie en een uitdagende job in de schoonmaak. Je werkt samen met 2 collega's.
Josephine Velghe
Roeselare
€13,28 per uur
Versterk ons team als Schoonmaak Kampioen. Je zoekt een job in Roeselare en een uitdagende job in de schoonmaak. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Josephine Velghe
Diksmuide
€13,28 per uur
Versterk ons team als Schoonmaak Kampioen. Je zoekt een job in de Westhoek en een uitdagende job in de schoonmaak. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Josephine Velghe
Bruges
Versterk ons team als Ruitenwas en Opkuis Kampioen. Je zoekt een job in Noord-West-Vlaanderen en een uitdagende job in de ramenwas en opkuis.
Josephine Velghe
Torhout +1 location
Versterk ons team als Schoonmaak Kampioen. Je zoekt een job in Torhout en een uitdagende job in de schoonmaak. HET SCHEMA ( 34 u/week) MAANDAG:
Josephine Velghe
Waregem
Versterk ons team als Schoonmaak Kampioen. Je zoekt een uitdagende job in Waregem en omstreken en kan je verplaatsen met je eigen vervoer.

We have removed 2 job postings very similar to those already shown. To see these additional results, you may repeat your search with the omitted job postings included.

» Post your CV - It only takes a few seconds