Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds

Josera jobs

Page 1 of 33 jobs
Josera
Roeselare
Aan de onderkant van de graniet aanduiden waar de spoelbak, kraan, ... en dergelijke komt. Ens. professionnel 3ème degré Administration.
Josera
Roeselare
Storingen aan machines oplossen en dergelijke. 7u30-12u en 12u45-16u. Electricien de maintenance industrielle 6 mois.
Josera
Roeselare
Bezit van diploma Elektriciteit of ervaring hierin. Elektriciteit voorzien in de nieuwe toonzalen. Technicien d'installation et de maintenance industrielle 6…
Josera
Roeselare
Instaan voor de bediening van een waterjet waarmee keukenbladen worden gemaakt in keramiek/inox volgens mal of tekening.
Josera
Merelbeke
Beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt werkervaring in het vakgebied elektrotechniek en/of industriële automatisering. Chef de chantier 24 mois.
Josera
Genk +2 locations
Uitvoeren van diagnose op niveau. Mécanicien d'entretien de voitures particulières et véhicules utilitaires légers 6 mois.
Josera
Roeselare +1 location
Kennis schrijnwerkerij van A tot Z. Automatische opdeelzaag, CNC machine, kantenlijmer, paneelzaag, Freez Toppie, bandschuurmachine, kastenpress,...
Mevr. Josera
Heusden-Zolder
Vooraleer je een project start begin je eerst met een grondige studie van het lastenboek. Je maakt in samenwerking met de projectleider het ontwerp berekeningen…
Josera
Heusden-Zolder
Je staat in voor het installeren en in dienst stellen van beveiligingssystemen. Tijdig en kwalitatief de onderhouden van de systemenen uitvoeren bij de klanten.
Mevr. Josera
Aarschot
Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor de grote herstellingen aan het koetswerk.