Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 284 jobs
Zeer goede kennis van de Nederlandse en Poolse taal (geschreven en gesproken). Je zal in contact staan met partners van onze klant in Polen om hulp te bieden…
Kennis van een andere taal (Pools, Portugees, Arabisch) is een sterk pluspunt. Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen.
Neem contact op met ons kantoor op het nummer 014/56 00 44 of stuur je CV naar ovi@konvert.be Je spreekt Engels en Pools.
Kennis van een andere taal (Pools, Portugees, Arabisch) is een sterk pluspunt. Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen.
Goede kennis van het burgerlijk recht, vennootschapsrecht, commercieel recht en sociaal recht; De jurist zal verantwoordelijk zijn voor de volgende taken:
Kennis van sociale wetgeving een dikke plus. Bij voorkeur spreek je ook een mondje Pools. Word jij ook zo vrolijk van de perfecte match of een tevreden klant?
Roam Technology
Genk
Grondige kennis van Engels is vereist, kennis van het Pools, Spaans of Italiaans is een plus. Het dynamische bedrijf Roam Technology specialiseert zich in de…
Saint-Nicolas
Je hebt een uitstekende kennis van het Roemeens en een goede kennis van het Nederlands en Engels. Als Recruitment Consultant met kennis Roemeens/Poolskrijg je…
Smulders
Hoboken
Talen NL en ENG, kennis van Pools, Portugees of Duits is een plus. Verwerken aanbod werknemers door subcontractors. Administratieve opvolging ( Excel, ERP, … ).
Mevr. Gillard Fara
Overijse
Belangrijk is een goede kennis van het Frans (Pools is een plus) zodoende er gecommuniceerd kan worden. Deze persoon dient de nodige ervaring te hebben m.b.t.