Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 4,400 jobs
azgroeninge
Belgium
Je maakt deel uit van het team koks en medewerkers keuken en afwas van onze keuken, waar dagelijks ongeveer 600 warme maaltijden bereid worden.
Handig zijn in de keuken. Je helpt mee in de keuken. Je staat in voor het schoonmaken van de keuken en van de keukentoestellen. Je helpt mee met het afwas.
Heb je interesse om als jobstudent te werken bij het UZ Brussel? Klik hieronder op 'solliciteer voor deze vacature'.
PC Bethanië
Belgium
Je vervult allerhande ondersteunende taken in de keuken. Je staat mee in voor de dagelijkse professionele vaatwas van de keuken.
Je houdt de keuken schoon en vindt hygiëne heel belangrijk. Zoek je afwisselend werk in een enthousiast team? Je geeft zelf aan wanneer je kunt werken.
European Leisure Jobs
Flemish Region
Vanavond ben je verantwoordelijk voor de koude keuken. De bestellingen in de keuken stromen binnen. Ervaring in de bediening, keuken en/of achter de bar.
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Je werkt mee aan het productieproces van de verschillende gerechten aan de hand van de voorgeschreven recepturen.
Mevr. E. Vidts
Ghent
De functie omvat koude keuken, warme keuken, afwas, kwaliteitscontrole, stockbeheer en leiding geven in de keuken. Chef de cuisine 60 mois.
Hof ter Zielbeek
Puurs
Keukenwerkzaamheden voornamelijk in de koude keuken. Hof Ter Zielbeek te Ruisbroek (Puurs) is brasserie pur sang met veel liefde voor het bord.
Je verzorgt het volledige verkoopproces van keukens, door middel van een uitgebreid gesprek vanaf het ontwerp tot de bestelling. WAT VERDER NOG BELANGRIJK IS.