Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 607 jobs
Handig zijn in de keuken. Je helpt mee in de keuken. Je staat in voor het schoonmaken van de keuken en van de keukentoestellen. Je helpt mee met het afwas.
Café Europa
Brussels
Mise en place van de keuken. Opruimen en onderhoud van de keuken en de materialen. In het hart van het Huis van Europese Geschiedenis biedt Café Europa een…
Handig zijn in de keuken. Tot slot sta je samen met je collega's ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken. Je staat in voor de kassa.
Heb je nog geen ervaring in de keuken? In de keuken ondersteun je de chefs en ga je bijvoorbeeld aan de slag als keuken-of buffethulp.
Je ziet er ook op toe dat de keuken en werkplaatsen er steeds piekfijn uitzien. Dankzij jouw organisatietalent weet iedereen binnen je team perfect wat van hem…
Werkt operationeel in de keuken en hangt hiërarchisch af van de Assistant Restaurant Manager en de zaakvoerder. Service naar de klanten toe.
Instaan voor orde en netheid in de keuken. ISS zoekt een gemotiveerde afwasser voor een deeltijdse functie regio Evere. In en uitladen van vaatwasmachines.
GF CLEANING & FACILITY SERVICES
Brussels
Schoonmaak van kantoor ruimten, sanitaire ruimten, keukens, vergaderruimten, garage. Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen.
Je maakt de keuken schoon. Je biedt uw ondersteuning in de keuken. Compass Group is een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt.
Inzicht in de werking van zaal ¿ bar ¿ keuken ¿ afwas - caterings. Eat vzw is een Brusselse Nederlandstalige organisatie die in het kader van de sociale…