Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 333 jobs
Als keukenhulp zorg je voor : In opdracht van de (hulp)kok mee helpen in zowel de koude als de warme keuken met bereidingen van samengestelde gerechten.
Mevr. THEUNKENS Chantale
Hasselt
Instaan voor een nette en verzorgde afwas - instaan voor het onderhoud van de keuken, alle daarmee verbonden ruimtes, apparaten, materialen .....).
VZW Christelijke woon- en zorgcentra
Belgium
Met een gemoedelijke woonsfeer, een betrokken dienstverlening en competentie in de zorgverstrekking wil onze vzw CWZC haar plaats innemen in een eigentijdse…
Bistro Steiger3
Hoboken
Steiger3 is een Bistro gelegen aan de Schelde in Hoboken met uniek uitzicht! Grote parking met nieuwe speeltuin en een gezellig terras.
Agilitas
Diksmuide +2 locations
We zoeken een enthousiaste en klantvriendelijke medewerker om ons team te versterken. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen. Je woont in de regio.
Tempo-Team is op zoek naar een keukenhulp voor in de vroege en/of late ploeg. Je takenpakket zal bestaan uit: Het voorbereiden van desserten en koude schotels.
Gerrit Van der Veer
Riemst
Keuken op orde houden, afwassen ed. Niveau non précisé Domaine non précisé. De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken.
Thoen Eddy
Genk
We zoeken nog een toffe medewerker(ster) om ons team te versterken. Lunch Garden is een bedrijf van vernieuwing en verandering. Commis de cuisine 6 mois.
Marc Myssen
Damme
Je helpt mee met de bereiding van onze klassieke gerechten. Je bereidt zowel koude als warme gerechten. Je werkt volgens een vast menu.
Dhr. Dieu Jan
Opwijk
U staat in voor de afwas, het onderhoud van machines en materiaal, helpen bij klaarmaken van gerechten, groenten snijden, vlees snijden, bereiden van koude…