Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Keukenhulp jobs in Eindhout

Page 1 of 46 jobs
2 MIE MAAN
Herselt
Je staat in voor allerhande taken in de keuken zoals groenten snijden, pannenkoeken bakken, borden dresseren, afwassen, frieten bakken, ...
Geens Peter
Aarschot
Je staat in voor het voorbereidend werk en de service van de koude keuken meehelpen aan de warme kant is een pluspunt. Commis de cuisine 6 mois.
KEUKENHULP MET RIJBEWIJS B - WESTERLO. Je helpt mee met de bereiding van de maaltijden en voert deze indien nodig rond binnen de site.
LULU'S
Olen
Als keukenhulp maak je eenvoudige gerechten klaar om opgediend te worden. We zijn op zoek naar een zaalmedewerker of een keukenhulp of iemand die beide wilt…
Pasko Feestservice
Dessel
Voor onze feesten en events zijn we nog op zoek naar een flexijob keukenhulp. Een gevarieerde job zowel qua inhoud als qua locatie waar je werkt.
Mevr. Kizzy Kiesecoms
Tielt-Winge
Mee instaan en helpen bij het verzorgen (incl. Voorbereiding en nazorg) van aangepaste, lekkere en gezonde maaltijden en voor de daartoe noodzakelijke…
Restaurant/feestzaal La Source
Westerlo
Voor onze events en feestenlocatie in Westerlo (vlakbij E313) zoeken we nog flexijob keukenhulp. La source bestaat uit een feestzaal, restaurant en catering van…
Brasserie Rekruut
Turnhout
Het reinigen van bestek, glazen en servies. Werkaanbieding tussen 16.00u en 23.00u. Maak een afspraak met de verantwoordelijke hr.
RESTAURANT NOMAD
Mol
Voor ons restaurant in het centrum van Mol zijn wij momenteel op zoek naar een afwasser die ook meehelpt in de keuken. Je zal helpen bij de voorbereidingen.
Dan ben jij misschien wel dé keukenhulp die wij zoeken! Kan jij groentjes snijden zonder gevaar voor jouw vingers? Wat wij van jou vragen: