Keukenhulp jobs in Grimbergen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 49 jobs
Dhr. A. Vanden Broeck
Londerzeel
Je helpt mee bij het dresseren van de borden. Je staat mee in voor het klaarmaken van koude gerechten en schotels. Je wast en snijdt de groenten.
Dhr. Dieu Jan
Opwijk
U staat in voor de afwas, het onderhoud van machines en materiaal, helpen bij klaarmaken van gerechten, groenten snijden, vlees snijden, bereiden van koude…
Dhr. Maxime Tournay
Sint-Genesius-Rode
Kazen, patés versnijden en inpakken voor verkoop. Helpen bij het inpakken van schotels en salades voor de verkoop. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Strombeek-Bever
Compass Group is een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt. Als cateringpartner in bedrijven, de gezondheidszorg en het onderwijs ligt…
Assisteren bij de bereiding van de maaltijden en uitvoeren van de aanverwante activiteiten. Hulp bij organisatie van festiviteiten en activiteiten waarbij een…
Dhr. Kris Van Den Eede
Buggenhout
Ter ondersteuning van ons team zoeken we een keukenhulp. Je staat de kok bij in de voorbereidingen en ondersteunt de koude keuken. Je taken bestaan uit het:
Brasserie Darche
Rotselaar
Je staat in voor een divers takenpakket en staat de chef bij in de uitvoering van zijn/haar taken. Dit kan gaan van mise en plaçe, dresseren en bereiden van…
Mario Marcuez
Machelen
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega voor het uitvoeren van volgende taken. Kuisen en snijden van groenten en sla. Dynamisch en proper kunnen werken.
Qaly
Alsemberg
Qaly@Beersel zoekt voor haar woonzorgcomplex in Alsemberg een kok/keukenhulp (m/v) die kan optreden als ambassadeur van de Qaly-filosofie.
Kenny Malbrecq
Herent
Charcuterie snijden, portioneren van maaltijden, maaltijdkarren leegmaken, onderhoud keuken enz. Commis de cuisine 6 mois. De goederen ontvangen en controleren.