Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Keukenhulp jobs in Laken

Page 1 of 54 jobs
Dhr. Maxime Tournay
Sint-Genesius-Rode
Kazen, patés versnijden en inpakken voor verkoop. Helpen bij het inpakken van schotels en salades voor de verkoop. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Compass Group is een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt. Als cateringpartner in bedrijven, de gezondheidszorg en het onderwijs ligt…
Kenny Malbrecq
Herent
Charcuterie snijden, portioneren van maaltijden, maaltijdkarren leegmaken, onderhoud keuken enz. Commis de cuisine 6 mois. De goederen ontvangen en controleren.
Jérémy Antonissen
Dilbeek
Binnen ons restaurant zal je de chef ondersteunen bij het bereiden van de maaltijden. Ons restaurant focust zich op de bereiding van traditioneel Belgische…
Dhr. Dieu Jan
Opwijk
U staat in voor de afwas, het onderhoud van machines en materiaal, helpen bij klaarmaken van gerechten, groenten snijden, vlees snijden, bereiden van koude…
Dhr. A. Vanden Broeck
Londerzeel
Je helpt mee bij het dresseren van de borden. Je staat mee in voor het klaarmaken van koude gerechten en schotels. Je wast en snijdt de groenten.
Dhr. Kris Van Den Eede
Buggenhout
Ter ondersteuning van ons team zoeken we een keukenhulp. Je staat de kok bij in de voorbereidingen en ondersteunt de koude keuken. Je taken bestaan uit het:
Qaly
Alsemberg
Qaly@Beersel zoekt voor haar woonzorgcomplex in Alsemberg een kok/keukenhulp (m/v) die kan optreden als ambassadeur van de Qaly-filosofie.
AQUA VITAE
Gijzegem
UITVOEREN VAN ONDERSTEUNENDE TAKEN BINNEN HET BEREIDINGSPROCES VAN MAALTIJDEN *VAAT VAN DE GEBRUIKTE MATERIALEN TIJDENS HET KOOKPROCES *HYGIENISCH NET HOUDEN…
Mario Marcuez
Machelen
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega voor het uitvoeren van volgende taken. Kuisen en snijden van groenten en sla. Dynamisch en proper kunnen werken.