Keukenhulp jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 56 jobs
Agilitas
Diksmuide +1 location
We zoeken een enthousiaste en klantvriendelijke medewerker om ons team te versterken. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen. Je woont in de regio.
Mevr. Rebecca Bekaert
Deerlijk
We zijn op zoek naar een kok voor versterking van ons keukenteam. Dit voor de koude keuken maar ook om de warme keuken te leren en onder de knie te krijgen.
ALPHA SUSHI KOKSIJDE
Bruges
Je staat in voor de volledige bereiding van de sushigerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken netjes blijft en ruimt op. Ook help je mee met de afwas.
Restaurant 't Hazeveld
Ardooie
Restaurant ’t Hazeveld zoekt jonge enthousiaste keukenhulp. Hotelschool of ervaring is een pluspunt. Full-time job om ons team te versterken.
Dhr. Desmadryl Kenny
Diksmuide
Zin om aan de slag te gaan in een gevarieerde job als keukenhulp? Bistro Medard bestaat uit een klein team bestaande uit de kok zaakvoerder Kenny samen met zijn…
Afwas en keukenhulp, minstens 17 jaar. Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, opleiding in de zaak. Groenten en fruit wassen en schoonmaken.
A & S SOLUTIONS
Diksmuide
Als keukenhulp ben je bereid om weekendwerk te doen. Als keukenhulp werk je in de keuken van het woonzorgcentrum Yserheem. Verlengbaar met 2 x 1 jaar).
Jobomschrijving Voor een goeddraaiende zaak in de regio Gistel zijn we op zoek naar een keukenhulp. U helpt vooral mee met het voorbereidende werk.
Voor een bedrijf gelegen te Deerlijk zijn wij op zoek naar een keukenhulp/ hulpkok. Wij bieden jou een aangename werkplaats en aantrekkelijk salaris aan.
DE OUDE NOTELAAR
Roeselare
Afwas en poetsen / helpen met voorbereidingen zoals groentjes kuisen ....enz . Tijdens de week enkel 's middags za-avond en / of zondag middag.