Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds

Keukenhulp jobs in Lichtervelde

Page 1 of 63 jobs
Mevr. Ria Christiaens
Tielt
Schoonmaken kamers en gemeenschappelijke ruimtes internaat opdienen en opruimen 4 ontbijten en 2 avondmalen huishoudelijke taken. Technicien de surface 24 mois.
Ellen Deroo
Bruges
Opwarmen van bereide maaltijden - Soep en fruitpap maken - Juist verdelen van de voeding met oog op speciale en dieet voeding - Onderhouden van de keuken.
Mevr. Verhamme
Kortrijk
Groenten wassen, fruit schoonmaken, vlees bereiden enz.. Commis de cuisine 24 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De ingrediënten doseren en mengen.
Johan Scharlaken
Moorslede
Hulp bieden bij het algemene keukengebeuren. Voorbereiden van aangepaste maaltijden voor senioren. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Klaas Devriendt
Lichtervelde
Teamplayer met een passie voor koken gezocht! Je staat de chef bij in de keuken, helpt de mise-en-place te verzorgen en volgt mee de bestellingen op.
Danny Van De Velde
Bruges
Voorbereiding warme maaltijden en broodjes voor leerlingen in een secundaire school in Brugge. Niveau non précisé Domaine non précisé.
MARIA MIDDELARES BEJAARDENZORG
Moorslede
Hulp bieden bij het algemene keukengebeuren *. Voorbereiden van aangepaste maaltijden voor senioren. Graag iets willen betekenen voor zijn of haar medemens *.
vzw KSO Tielt-Ruiselede
Tielt
Schoonmaken kamers en gemeenschappelijke ruimtes internaat opdienen en opruimen 4 ontbijten en 2 avondmalen huishoudelijke taken.
DA MARIO
Bruges
Afwas en keukenhulp, minstens 17 jaar. Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, opleiding in de zaak. Groenten en fruit wassen en schoonmaken.
Mevr. Maelfait
Kuurne
Voorbereiden van gerechten, wassen en snijden van groenten, dresseren en inpakken van maaltijden. Onderhoud en schoonmaken van werkplek en machines.