Keukenhulp jobs in Oudenaarde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 75 jobs
Mevr. Rebecca Bekaert
Deerlijk
We zijn op zoek naar een kok voor versterking van ons keukenteam. Dit voor de koude keuken maar ook om de warme keuken te leren en onder de knie te krijgen.
U beschikt over een secundair diploma of attest keukenhulp of u beschikt over een relevante ervaring als keukenhulp (o.a. U helpt mee in de koude keuken:
Restaurant Gillis
Ghent
Je bent een m/v met een verzorgd voorkomen. Je spreekt en schrijft perfect Nederlands. Je bent flexibel – uurrooster te bespreken.
Voor een bedrijf gelegen te Deerlijk zijn wij op zoek naar een keukenhulp/ hulpkok. Wij bieden jou een aangename werkplaats en aantrekkelijk salaris aan.
Momenteel kijken we uit naar een medewerker keukenhulp: Als Vlaamse Openbare instelling biedt het UZ Gent een innovatieve werkomgeving:
Steven RIJCKAERT
Oudenaarde
Je hebt een eerste ervaring als keukenhulp. Je voert voorbereidende werkzaamheden uit in functie van de Belgische en Franse keuken. Chef de partie 24 mois.
Agilitas
Deerlijk
Als keukenhulp kom je terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken. Je bent een team player.
Brasserie Bridge
Ghent
Voor onze gezellige brasserie hartje Gent (Sint-Baafsplein) zoeken we nog gemotiveerde keukenmedewerkers voor voornamelijk avond en weekends.
Je zal ingezet worden voor de afwas en op orde houden van de keuken. Tijdens de dienst zorg je ervoor dat je de vuile borden, bestek, glazen,… opgehaald aan het…
Compass Group is een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt. Als cateringpartner in bedrijven, de gezondheidszorg en het onderwijs ligt…