Keukenhulp jobs in Oudenaarde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 74 jobs
Mevr. Ann Clement
Kluisbergen
Als keukenhulp ben je verantwoordelijk voor: Het klaar stellen en opruimen van het restaurant. Het beschikbaar stellen van alle benodigdheden en materialen op…
Agilitas
Brakel
Bij voorkeur graag ervaring als poets- en keukenhulp. Voor een school in de regio van Brakel zijn we op zoek naar een deeltijdse poets- en/of keukenhulp.
Mevr. Verhamme
Kortrijk
Groenten wassen, fruit schoonmaken, vlees bereiden enz.. Commis de cuisine 24 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De ingrediënten doseren en mengen.
SINT-COLETA GENT
Ghent
Opdienen en afruimen van de maaltijden Portionneert de maaltijden en maakt de distributiewagens klaar; Zet de tafels in het restaurant klaar voor de maaltijd …
Mevr. Maelfait
Kuurne
Voorbereiden van gerechten, wassen en snijden van groenten, dresseren en inpakken van maaltijden. Onderhoud en schoonmaken van werkplek en machines.
Voor restaurant in Eke zijn wij op zoek naar een polyvalente keukenhulp. Je start met het afruimen en afwassen. Je hebt eigen vervoer naar Eke.
Francis Lefebvre
Oudenaarde
Je staat in voor de voorbereidingen in de keuken. Je helpt na een inloop periode aan de warme kant met de chef. Je werkt mee aan de koude kant .
Steven RIJCKAERT
Oudenaarde
Je hebt een eerste ervaring als keukenhulp. Je voert voorbereidende werkzaamheden uit in functie van de Belgische en Franse keuken. Chef de partie 24 mois.
Mevr. Sophie Delbeke
Kortrijk
Ondersteuning bieden aan de kok. Niveau non précisé Domaine non précisé. De ingrediënten doseren en mengen. Het werkblad en het keukengerei klaarmaken.
Momenteel kijken we uit naar een medewerker keukenhulp: Als Vlaamse Openbare instelling biedt het UZ Gent een innovatieve werkomgeving: