Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 430 jobs
WZC Paaleyck
Kapelle-op-den-Bos
Als keukenmedewerker werk je actief mee om ervoor te zorgen dat onze bewoners de maaltijden kunnen ervaren als één van de belangrijkste dagelijkse…
Dhr. Danny Loubris
Ghent
Je bent werkzaam in een keukenteam waar dagelijks 250 maaltijden worden bereid Je staat in voor de afwas en het onderhoud van de keukenapparatuur  Je kan…
U bent verantwoordelijk voor het werk dat door de chef de partie en / of kok aan jou wordt toevertrouwd. Afwas, opkuis keuken - restaurant en zaal.
Mevr. Sara Hermans
Leopoldsburg
Dan ben jij degene die wij zoeken. Je staat in voor de koude keuken. Niveau non précisé Domaine non précisé. De ingrediënten doseren en mengen.
Dhr. Tristan Minne
Ostend
Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers en wraps, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! De ingrediënten doseren en mengen.
Monico Meir
Antwerp (city)
Doorheen de jaren is Monico Meir uitgegroeid tot één van de vaste waarden in onze mooie stad en kan je er als klant terecht voor een lekker koffietje, een…
Petra Moreels
Zottegem
Klaarzetten van de maaltijden (warme maaltijden, boterhammen); Bedeling van de maaltijden, afruimen van de dienbladen; Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. E. Vidts
Ghent
De functie omvat koude keuken, warme keuken en afwas. Commis de cuisine 24 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De goederen ontvangen en controleren.
U bent verantwoordelijk voor het werk dat door de chef de partie en / of kok aan jou wordt toevertrouwd bij een bedrijf in Gent. U hebt een verzorgd voorkomen.
Umamido
Antwerp (city)
Bij Umamido doen we meer dan alleen de perfecte ramenbowl maken … “we nourish people”. Met “honest” ramen, gemaakt van customized noedels en ethisch…