Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Keukenmedewerker jobs in Lichtervelde

Page 1 of 74 jobs
Dhr. Marc Berteloot
Bruges
Je staat mee in voor de centrale afwas. Je ondersteunt de centrale keuken. Je biedt hulp bij de distributie van de maaltijden. Je werkt mee in het cafetaria.
Mevr. Ingrid Reyns
Hooglede
Je staat in voor het bereiden en verdelen van een gevarieerd aanbod in maaltijden. Afwassen en opbergen van het keukenmateriaal behoort ook tot het takenpakket.
Hanne Delbeke
Kortrijk
Wij zijn op zoek naar enthousiaste, flexibele en hardwerkende collega's om ons restaurant te versterken! Je zorgt voor het bakken van hamburgers, visburgers en…
UNIE-K
Sint-Michiels
Je werkt in de centrale grootkeuken, waar je samenwerkt in een team van keukenmedewerkers en koks die dagelijks instaan voor het voorbereiden en afwerken van…
Dhr. Tim Poppe
Kortrijk
Vesper is op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega in de keuken om een deel van de taken en de daarmee gepaarde verantwoordelijkheden op zich te nemen.
Birgit Vanhecke
Bruges
Je werkt in de centrale grootkeuken, waar je samenwerkt in een team van keukenmedewerkers en koks die dagelijks instaan voor het voorbereiden en afwerken van…
Mevr. Stephanie Vanhoucke
Bruges
Je doet de afwas en je helpt met de bereidingen in keuken zoals mosselen koken en kleine bereidingen. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Boddin Veroniek
Roeselare
Daarnaast ben je als keukenmedewerker verantwoordelijk voor: Wij zijn op zoek naar een nieuwe zaal- en keukenmedewerker. Bereiden van koude gerechten (o.a.
Dhr. Mathieu Tijtgat
Zedelgem
Je helpt in de keuken met de chef. Je helpt bij de mise en place. Je staat in voor het onderhoud van de keuken. Chef de partie 6 mois.
Mevr. De Feyter
Bruges
Je staat in voor de bediening van het restaurant Je staat in voor de afwas je brengt het middagmaal en avondmaal rond naar de verschillende wooneenheden.