Keukenmedewerker jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 53 jobs
’T Vitamientje
Hasselt
Maandag tot en met Zaterdag. Versnijden van fruit en goenten, salades maken en inpakken, bijhouden afwas, opruim keuken.
Agilitas
Beringen
Voor een voedingsbedrijf in Beringen zoeken wij een keukenmedewerker. Ben jij een gemotiveerde keukenmedewerker die in een voedingsbedrijf wil werken?
Dhr. Kristof Vangronsveld
Hasselt
Helpen bij het voorbereiden, bereiden en afwerken van de gerechten in de keuken van onze brasserie. Chef de partie 6 mois. De goederen ontvangen en controleren.
RESTO KURINGEN
Kuringen
We zijn op zoek naar hulp in de keuken. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring help je mee bij de diverse taken zoals de mise-en-place, koken, garneren van…
Voor onze klant te Beringen in de voedingssector, zijn we op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp. Als keukenhulp zal je instaan voor o.a:
Dhr. Recep Linc
Genk
Wij maken Kebap, pizza's, broodjes, patat enz. Niveau non précisé Domaine non précisé. Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en…
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Je hebt al ervaring als keukenmedewerker. Ben jij de gedreven en flexibele keukenmedewerker die we zoeken? Je bent verantwoordelijk voor de koude keuken van de…
Dhr. Claes Kenny
Peer
We verwachten van onze keukenmedewerkers dat zij vlot de koude kant van een keuken kunnen uitvoeren. Borden dresseren, ijscoupes maken, gerechten van de kleine…
Aurélie Vandevelde
Diest
Je hebt de nodige ervaring als keukenmedewerker. Als Keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: Je respecteert de FIFO (first in first out) regels.
U bent verantwoordelijk voor het werk in een keuken dat door de chef de partie en / of kok aan jou wordt toevertrouwd bij een bedrijf in Diest: