Kinderdagverblijf jobs in 1740 Ternat

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 78 jobs
Sint-Katherina-Lombeek
Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar.
Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Ternat. Je kunt flexibel worden ingeschakeld.
Als jobstudent kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar.
Van Geert Ann
Linkebeek
Als teambegeleider-coach van het kinderdagverblijf ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie. Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang…
Voor ons kinderdagverblijf te Linkebeek zijn we op zoek naar een teambegeleider-coach. Als teambegeleider-coach van het kinderdagverblijf ben je…
Mevr. Van Geert Ann
Beersel
Als teambegeleider-coach van het kinderdagverblijf ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie. Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang…
Kelly Barbieur
Affligem
Heb je een groot hart voor baby's, peuters en kleuters? Wil je hen de eerste stapjes in de wereld helpen zetten? En doe je dat liefst in jouw (t)huis?
't Klein Keperke
Itterbeek
De EVA-vzw Gemeentelijke Kinderopvang Dilbeek organiseert op dit moment kinderopvang voor 49 kinderen van 0 tot 3 jaar in kinderdagverblijf ’t Bijgaardje in…
Als jobstudent kinderverzorg(st)er van de vakantiewerking sta je in voor de verzorging en begeleiding van de kindjes van 2,5 tot 12 jaar.
LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons
Beersel
Je vormt een team samen met de collega-verantwoordelijke en als team sta je in voor de dienstverlening en de operationele werking van het kinderdagverblijf.