Kinesitherapeut jobs in Antwerp (province)

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 45 jobs
Antwerp (city)
50% (19 uur/week) of 100% (38 uur/week). Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Je begeleidt en observeert patiënten.
Wij zoeken 1 halftijdse kinesitherapeut. Zorgbedrijf Antwerpen is op zoek naar verschillende halftijdse kinesitherapeuten. Wat doe je graag en kan je goed?
Back2Health
Westerlo
Wij zijn op zoek naar collega, liefst gedeconventioneerd, om onze praktijk te versterken. Er is een zeer uitgebreid patiëntenbestand aanwezig.
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het revalidatieplan bij personen met neurologische of locomotorische problematiek.
kinepraktijk 'De Bergen'
Arendonk
Op zoek naar werk in een groepspraktijk voor Kinesitherapie? De mogelijkheid bestaat van onmiddellijk te starten. Uren en dagindeling te bespreken.
U behandelt opgenomen gehospitaliseerde en ambulante patiënten; U past de kinesitherapeutische technieken en handelingen deskundig toe;
U behandelt opgenomen gehospitaliseerde en ambulante patiënten; U past de kinesitherapeutische technieken en handelingen deskundig toe;
Kinepraktijk Evenepoel
Schoten
Dringend kinesitherapeut(e) gezocht die mijn praktijk vanaf oktober voor een periode van minimun 6 à 8 weken kan overnemen en dit op zelfstandige basis.
Kine Laureys
Antwerp (city)
Kinesist gezocht voor zelfstandige praktijk in Antwerpen vlakbij Berchem station, dit voor een deeltijdse functie te starten met ongeveer 10-12 uur per week…
kinepraktijk Baentfelt
Geel
Kinepraktijk Baentfelt te Geel zoekt een geëngageerde collega! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele master in de revalidatiewetenschappen en…