Kledingwinkels jobs in Tremelo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 18 jobs
Agilitas
Korbeek-Lo
Hou je van klantencontact en zit verkoop in jouw bloed? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je zorgt samen met je collega’s voor een klantgerichte service.
Hou je van kleding, styling en mode? Wil je graag werken in verkoop? En ben je geboeid door kleding? Op zoek naar deeltijds werk? Één van 24u en één van 28u).
Je gaat aan de slag in een hippe en alombekende kledingwinkel. Kan je urenlang verdwalen in klerenwinkels? Dan ben jij misschien wel de winkelmedewerker die wij…
Je staat in voor het poetsen van een grote kledingwinkel en de achterliggende ruimtes. Schoonmaker / poetshulp en ervaring met poetsen?
Als verkoopmedewerker voor onze kledingwinkel moet je van aanpakken weten. De kledingwinkel is een Belgisch modemerk met een uitgesproken toets.
Sint-Joris-Winge
Wil je graag in een kledingwinkel werken? Voor een kledingwinkel op het Gouden Kruispunt in Sint-Joris- Winge zijn we op zoek naar een enthousiaste…
Voor een hippe en familiale kledingwinkel in Wemmel zoeken we een kassa-medewerker met een passie voor de verkoop. Je geeft advies over merken en maten.
Voor de voltijdse vacature van shopmanager kledingwinkel in Tielt-Winge beheer je het volgend profiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf dat 30 jaar…
Sint-Joris-Winge
De klant is echt koning in deze kledingwinkel. Wij zoeken een gemotiveerde verkoopsmedewerker Fashion! Hou je van klanten verder helpen en hou je ervan mensen…
Sint-Joris-Winge
Wij zoeken een verkoper/verkoopster voor een hippe kledingwinkel op het Gouden Kruispunt. Je komt terecht in een leuk team en werkt in een trendy kledingwinkel.