Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 318 jobs
The British School of Brussels
Belgium
Je bent een geboren klusjesman, kan moeiteloos overweg met allerhande gereedschap, weet van aanpakken en je werkt efficiënt. Je werkt graag samen met mensen.
Nadège Vandenberghe
Tournai
Volgende zaken behoren tot het takenpakket: Opbouwen en afbreken van standen, in binnen en buitenland. Zorgen voor opbouw van de verlichting.
Vip Clean
Maasmechelen
Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een (m/v) klusjesman. Je staat in voor een tal van klus-opdrachten (herstellingen en periodieke taken).
Agilitas
Ghent
Voor een bedrijf in Gentbrugge zijn we op zoek naar een klusjesman/klusjesvrouw. Als klusjesman/klusjesvrouw sta je in voor kleine herstelwerken binnen het…
Dhr. Stockmans Patrick
Tournai
Opbouwen en afbreken van standen, zowel op de werkvloer als op enkele beurzen in het buitenland; Zorgen voor opbouw van de verlichting; 3,5t en max. 8 plaatsen.
Als klusjesman sta je in voor de dagdagelijkse housekeeping van gebouwen, loodsen en terminal. Logistieke assistentie van onderhoudstaken behoort ook tot je…
Voor onze klant zijn we op zoek naar een handyman/klusjesman (m/v): Je werkt in een team dat instaat voor de onderhouds- en herstellingswerken aan gebouwen en…
Agilitas
Wervik
Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van het machinepark en het afregelen van machines (houtbewerkingsmachines, stikmachines,…
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Onderhoud en herstellingen aan elektrische installaties en sanitair. Daarnaast kan je ook proper te werk gaan.
Vijver- en Tuincentrum Pelckmans
Lommel +1 location
Als magazijnier/klusjesman-vrouw laad en los je vrachtwagens, verwerk je het afval en het leeggoed en prijs je artikelen. Geen 9 tot 5 mentaliteit.