Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Klusjesman jobs in Brussels

Page 1 of 33 jobs
Jij doet kleine herstellingen op een veilige manier. Voor grote herstellingen wordt je bijgestaan door de onderhoudstechnieker. Opdracht voor minimum 3 maanden.
SCOTCH AND SODA BELUX
Ternat
Als allround facilitair medewerker ben je samen met de Facility Manager het aanspreekpunt voor het beheer en onderhoud van onze winkels in België en Luxemburg.
Heb je interesse in onderhoud en een goed technisch beheer van gebouwen? Werk je graag communicatief en ben je een handige persoon? Goede kennis van MS Office.
KLUSJESMAN OF -VROUW MET ERVARING. Heb je al een aantal jaren ervaring als klusjesman of onderhousmedewerker? Interim + Contract for an indefinite term.
Voor een hotel zoeken we een assistent technisch verantwoordelijke voor volgende taken. ¿ Assisteert de Chief Engineer. ¿ Flexibel ingesteld in uren en dagen.
Je begeleidt de interne klusjesman en externe medewerkers. Deze woorden vertalen perfect onze bedrijfscultuur. Je reikt concrete optimalisatievoorstellen aan.
Voor een sociale huisvestingsmaatschappij te Asse zijn wij op zoek naar een klusjesman. Uitvoeren van aanpassingen aan bestaande installaties.
KVG Vlaams-Brabant
Zellik
Als klusjesman of vrouw kan je bij ons jouw technische skills verder aanscherpen: We zijn op zoek naar een handige harry die graag één keer per maand zijn…
Je begeleidt de interne klusjesman en externe medewerkers. Deze woorden vertalen perfect onze bedrijfscultuur. Je reikt concrete optimalisatievoorstellen aan.
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een allround handyman/klusjesman Vlaanderen. Jouw takenpakket zal bestaan uit het onderhouden en herstellen van gebouwen &…