Klusjesman jobs in Brussels

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 29 jobs
Jij doet kleine herstellingen op een veilige manier. Voor grote herstellingen wordt je bijgestaan door de onderhoudstechnieker. … Opdracht voor minimum 3 maanden.
Heb je interesse in onderhoud en een goed technisch beheer van gebouwen? Werk je graag communicatief en ben je een handige persoon? … Goede kennis van MS Office.
Voor een sociale huisvestingsmaatschappij te Asse zijn wij op zoek naar een klusjesman. … Uitvoeren van aanpassingen aan bestaande installaties.
Voor een hotel zoeken we een assistent technisch verantwoordelijke voor volgende taken. ¿ Assisteert de Chief Engineer. … ¿ Flexibel ingesteld in uren en dagen.
Agilitas
Mechelen
Als chauffeur - onderhoudsman sta je in voor: Afhalen en wegbrengen van onderdelen. Aanbieden van voertuigen op de technische controle.
JobTalent
Diegem
Voor een bekend hotel te Diegem zijn wij op zoek naar een Klusjesman. … Als Klusjesman sta je in voor het onderhoud en de herstelling aan tal van…
KLUSJESMAN OF -VROUW MET ERVARING. … Heb je al een aantal jaren ervaring als klusjesman of onderhousmedewerker? … Interim + Contract for an indefinite term.
Je begeleidt de interne klusjesman en externe medewerkers. … Deze woorden vertalen perfect onze bedrijfscultuur. … Je reikt concrete optimalisatievoorstellen aan.
Voor een bedrijf gespecialiseerd in de organisatie en optimalisatie van beheer en onderhoud van gebouwen en technische voorzieningen zijn wij op zoek naar een…
KVG Vlaams-Brabant
Zellik
Als klusjesman of vrouw kan je bij ons jouw technische skills verder aanscherpen: … We zijn op zoek naar een handige harry die graag één keer per maand zijn…