Klusjesman jobs in Brussels

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 32 jobs
Voor onze klant in hartje Brussel zoeken wij Handyman / Klusjesman m/v. Dit voor een dynamische en vooruitstrevende klant te Brussel.
VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE
Dworp
Het uitvoeren van allerlei onderhouds- en herstellingswerken aan gebruiksvoorwerpen, installaties en gebouwen. Tijdig de nodige bestellingen doorgeven.
De algemene verantwoordelijkheden bestaan in hoofdzaak uit het opvolgen bij storingen en service aanvragen: Toezicht houden op de kwaliteit en veiligheid van de…
Heb je interesse in onderhoud en een goed technisch beheer van gebouwen? Werk je graag communicatief en ben je een handige persoon? Goede kennis van MS Office.
Voor onze klant regio Haaltert zijn wij op zoek naar een All-round klusjesman. Je zal instaan voor het onderhoud van de bedrijfsplaats en rondom.
Brussels Airport
Autogrill België maakt deel uit van de internationale groep Autogrill, en is de nummer één in Food & Beverage en Retaildiensten voor reizigers.
BRASSERIE ST-JEAN
Oud-Heverlee
Je staat in voor het onderhoud van de buitenruimtes. Je maait het gras en geeft water aan de planten. Je kuist de terrassen en de parkings op.
Jij doet kleine herstellingen op een veilige manier. Voor grote herstellingen wordt je bijgestaan door de onderhoudstechnieker. Opdracht voor minimum 3 maanden.
Dagelijkse inspectie van alle gemeenschappelijke ruimtes in Maitenance. Inspelen op de vraag van de gebruikers, het installeren van nieuwe sloten en het…
WZC FLOORDAM
Melsbroek
Uitvoeren van diverse technische activieteiten: Kleine sanitairwerken, electriciteit en diverse taken. Elektrische installaties onderhouden en herstellen …