Kmo Shops jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14 jobs
Jord Dejonghe
Ostend
Op zoek naar een intellectueel uitdagende job in een groeiende KMO? Cfinance staat voor een bloeiende synergie van bank, verzekeringen en vastgoed.
Philippe Van Laere
Hamme
Als Business Developer (commerciële buitendienst, regio Oost- & West Vlaanderen. ) sta je in voor volgende taken: Je volgt de bestellingen op:
Regiotalent
Wetteren
Voor een bakkerijgroep zijn wij op zoek naar enthousiaste shop managers voor de vestigingen in Gent, Zottegem en Wetteren. Het uithangbord van de winkel?
Verdonck personeelsmanagement
Wevelgem
Wij bieden via onze online shops o.a. In een sterk groeiende KMO word je mee verantwoordelijk voor het toevoegen van nieuwe producten en het beheer van ons…
vind!
Roeselare
Je helpt de klanten in de shop bij hun zoektocht naar het juiste wisselstuk. Je komt terecht in een familiale KMO waar je de kans zal krijgen jezelf te…
Daarnaast organiseer je samen met de shop manager administratieve taken. Voor een bedrijf in Waregem die ondersteunende IT diensten levert aan klanten, zijn we…
Voor een bakkerijgroep zijn wij op zoek naar enthousiaste shop managers voor de vestigingen in Gent, Zottegem en Wetteren. Het uithangbord van de winkel?
Infinity Jobs België
Waregem
Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s waar je een veelzijdige en uitdagende functie uitoefent Je krijgt de kans om deel uit te maken van een…
Badenoch & Clark
Wetteren
De klant is een bloeiende KMO die ongeveer 20 werknemers telt en die samen met 2 andere divisies deel uitmaakt van een groep.
Wadsup
Belgium
Hou je van cijfers, vind je het leuk om orde in de chaos te brengen en wil je daarnaast ook bijdragen aan een breder verhaal? Én je wordt een echte wadsupper!
Easily apply