Knikmops jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Job Type
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 7 jobs
knikmops
Hoogstraten
In deze afdeling begint dan het eigenlijke proces van plaat tot Knikmops. Hier worden de verschillende puzzelstukken gesneden en geplooid, die dan later een…
knikmops
Hoogstraten
Als lasser werk je bij ons zelfstandig vanaf een tekening en lasmallen om tot complete chassis of producten te komen. Je kan lassen met een halfautomaat.
knikmops
Hoogstraten
Als monteur ben je mee de stuwende kracht achter de productie van Knikmops, de referentie als het op knikladers aankomt. Vast werk in een sterk groeiende firma.
knikmops
Hoogstraten
Samen met je collega’s van de Service afdeling zorg je voor een vlotte service naar onze klanten. Je werkt in een vast team met ervaren mekaniekers.
knikmops
Hoogstraten
Wij zoeken een technisch tekenaar voor het maatwerk en specifieke Knikmops-aanbouwdelen. Je bent dus verantwoordelijk voor het opmeten, uittekenen en opvolgen…
Je stelt ze het brede verkoopsgamma voor met onder andere Knikmops, Hamm, Rotar, Case, Manitou en allerhande tools. Zelfstandig en in team kunnen werken.
Bij ons kan je leren werken met een slijpschijf, een knikmops en kleine kranen. Tussen 4 muren werken is niets voor jou! Bij ons is de klant nog echt koning.
» Post your CV - It only takes a few seconds