Koerier Rijbewijs B jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 149 jobs
Ziliha Kahya
Ghent
Minimum 1 jaar werkervaring als koerier - pakjesverdeler. Je staat in voor het vervoer van stukgoederen. Je vertrekt van aan het depot maar doet de verdeling in…
ON TIME logistics
Antwerp (city)
U krijgt een interne opleiding van een ervaren koerier. Als enthousiaste koerier sta je aan de basis van onze betrouwbare service. Je bent **graag op de baan**.
Mevr. Leen Merchiers of Annelies Desmet
Kluisbergen
Je beschikt over een rijbewijs B met minimum 1 jaar ervaring. Voor Cool Delivery te Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B, die…
Coolblue
Antwerp (city)
Je hebt al minimaal één jaar een geldig Europees Rijbewijs B. Als Chauffeur van CoolblueBezorgt rijd je met een bijrijder naar verschillende adressen in de…
Ben jij een ervaren chauffeur B en zoek je nieuwe uitdaging als koerier? Je hebt een geldig rijbewijs B en minstens 3 jaar relevante en professionele ervaring…
Je beschikt over een eerste ervaring als koerier en een goede fysieke conditie. Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een chauffeur B.
Antwerp (city)
In het bezit zijn van rijbewijs B. Voor een gekend bedrijf, gespecialiseerd in Tax-free producten, zijn we op zoek naar een ervaren koerier.
Agilitas
Tessenderlo
Minstens 2 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs B. Heb je minstens 2 jaar je rijbewijs op zak? Op op zoek naar een uitdagende studentenjob op zaterdag?
Je bent reeds enkele jaren in het bezit van een geldig rijbewijs B en je bent een rustige en bekwame chauffeur. Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel?
Coolblue
Zwijnaarde
€1.793 per maand
Erik de Graaf, koerier CoolblueBezorgt Tilburg. 'Werken als koerier is elke dag een feestje. Je hebt al minimaal één jaar een geldig Europees Rijbewijs B.