Koerier Rijbewijs B jobs in Laken

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 21 jobs
Je bent reeds enkele jaren in het bezit van een geldig rijbewijs B en je bent een rustige en bekwame chauffeur. Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel?
Xtra Interim
Diegem
Rijbewijs B + enkele jaren ervaring op de baan. Voor onze klant, een catering bedrijf, zijn wij op zoek naar een koerier voor het rondbrengen van soep bij een…
€1.832 per maand
Je bent in het bezit van een (definitief) rijbewijs B, geldig in België en voor manuele schakeling? Door het stijgend aandeel pakjes zal je een groot deel van…
MKZ-Transport
Boom
Gezocht weekend chauffeurs / koerier rijbewijs B. Voor onze team te versterken zoeken we chauffeurs rijbewijs b die zaterdag en zonder willen werken.
Express apply
MKZ-Transport
Vilvoorde
Wij zijn opzoek naar extra chauffeurs (koerier) rijbewijs B voor dag met ervaring in transport. Vertrek punt laden / lossen in Boom. Tweetalig NL en FR ..
Express apply
In het bezit van een rijbewijs B. Voor hun distributiecentrum te Vilvoordegaat AGO op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B / Bezorger.
Express apply
Green Birds Transport
Puurs
€17 per uur
Chauffeurs rijbewijs B met BTW nummer,. Wij zijn op zoek naar zelfstandige. Woonachtig regio PUURS *of omgeving. Wagen wordt voorzien door Delhaize.
Express apply

We have removed 14 job postings very similar to those already shown. To see these additional results, you may repeat your search with the omitted job postings included.

» Post your CV - It only takes a few seconds