Koerier jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14 jobs
VERMEERSCH CATERING
Knokke-Heist
Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar een jobstudent-koerier. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken:
Onze klant is een familiebedrijf uitgegroeid tot een succesvolle distributiehandel van dagverse vlees- wild- en gevogelteproducten uit de hele wereld.
In deze functie komt jij terecht in een bedrijf die stalen van dieren verwerkt en behandelt. De stalen worden binnengebracht door de koeriers en dan ga jij:
Door het stijgend aandeel pakjes zal je een groot deel van je dag als chauffeur of koerier doorbrengen. Op zoek naar een sportieve job waarbij je tijdens de…
Regiotalent
Gistel
Voor een bedrijf regio Gistel zijn wij op zoek naar een koerier met rijbewijs B. Je brengt goederen volgens bestelling rond naar de klanten.
Voor een bedrijf regio Gistel zijn wij op zoek naar een koerier met rijbewijs B. Je brengt goederen volgens bestelling rond naar de klanten.
TAXI DEWAELE
Ostend
Je pikt de klanten op en vervoert ze naar hun bestemming. Je klanten kunnen particulieren zijn maar ook professionelen. Je werkt zowel regionaal als nationaal.
Voor een havenbedrijf in Zeebrugge zijn we op zoek naar chauffeurs die het rijbewijs B en D in hun bezit hebben. Je takenpakket kan bestaan uit twee zaken.
Infinity Jobs België
Knokke-Heist
Je staat in voor het laden van je bestelwagen. Eenmaal deze geladen lever je aan verschillende horecazaken regio Brugge en de kust. Te starten om 5u tot ...
Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of…