Koerier jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 8 jobs
WE TRANSPORT IT
Bruges
Ophalen / afleveren van de pakketten / overige post en goederen. Invoegen in app van voltooide taken. Ontvanger laten tekenen voor ontvangst.
Voor een firma te Aalter zoeken we een chauffeur/koerier B. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van vleeswaren bij de verschillende klanten.
Onze klant is een familiebedrijf uitgegroeid tot een succesvolle distributiehandel van dagverse vlees- wild- en gevogelteproducten uit de hele wereld.
Infinity Jobs België
Knokke-Heist
Je staat in voor het laden van je bestelwagen. Eenmaal deze geladen lever je aan verschillende horecazaken regio Brugge en de kust. Te starten om 5u tot ...
Voor een bedrijf in regio Pittem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die graag een centje willen bijverdienen op zaterdag.
Voor een bedrijf regio Gistel zijn wij op zoek naar een koerier met rijbewijs B. Je brengt goederen volgens bestelling rond naar de klanten.
Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of…
Je levert producten aan horeca zaken in Brugge en omgeving. Er is geen mogelijkheid om verlof te nemen in Juli en Augustus, paas - en kerstvakantie!
Easy apply
» Post your CV - It only takes a few seconds