Koerier jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 40 jobs
Agilitas
Paal
Voor onze klant, een groothandel van geneesmiddelen en voeding voor dieren, is Agilitas op zoek naar een koerier. Je kan fysiek zwaar werk aan.
Voor een klant gelegen in Lummen, gespecialiseerd in afleveren van auto-onderdelen zijn wij op zoek naar een koerier met rijbewijs B. Wat je van ons krijgt.
Erkan YÜKSEL
Genk
Wij zijn op zoek naar een koerier om te leveren in de regio Maasmechelen. De depot ligt in Sint-Truiden, hier ga je je lading ophalen en de levering gebeurt in…
Agilitas
Tessenderlo
Heb je minstens 2 jaar je rijbewijs op zak? Op op zoek naar een uitdagende studentenjob op zaterdag? Solliciteer dan snel op deze vacature!
JobTalent
Lummen
Je bent stressbestendig Je hebt ervaring als koerier of als professioneel chauffeur B. Voor een bedrijf regio Lummen zijn wij op zoek naar een Chauffeur B/…
Door het stijgend aandeel pakjes zal je een groot deel van je dag als chauffeur of koerier doorbrengen. Op zoek naar een sportieve job waarbij je tijdens de…
Onze klant is op zoek naar gemotiveerde lader-lossers.- Als lader zet je pakketjes op basis van de postcode in de juiste bestelwagen- In de bestelwagen zet je…
Je hebt al professionele ervaring opgedaan als koerier of je hebt voor andere doeleinden al veel in drukke stadcentra gereden.
Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een koerier met rijbewijs B. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Bereid om veel stops te doen ( /- 80).
Je hebt al professionele ervaring opgedaan als koerier of je hebt voor andere doeleinden al veel in drukke stadcentra gereden.