Konvert Interim jobs in Asse

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 682 jobs
Niet enkel krijg je bij Konvert een boeiende job, we bieden ook de mogelijkheid om te groeien in jouw job en jezelf verder te ontplooien….
En tant que consultant(e) en intérim, vous êtes le trait d’union entre les demandeurs d’emploi et les entreprises. Et tout cela avec un sourire communicatif !
Konvert Interim specialiseert zich in de rekrutering van arbeiders en lagere bedienden. Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar…
Voor een dynamisch bedrijf regio Vilvoorde, die marktleider zijn in parfrum, cosmetica, verzorgingsproducten, ... Zijn wij op zoek naar magazijniers.
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Opmaak van nieuwe dossiers en deze up to date houden.
Bedrijfsprospectie Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans het land.
Je coördineert en voert de opvolging uit van chauffeurs, vrachtwagens en hun cargo. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende diensten en je…
Vervoeren Na een geslaagde interim periode mogelijkheid tot vast contract. Voor een firma in Ternat zijn wij opzoek naar een persoon voor in de nacht :
Voor een stabiel bedrijf in regio Asse-Zellik zijn we op zoek naar een polyvalente en gedreven onderhoudstechnieker. U spreekt zeer goed Nederlands.
Voor een bedrijf in de omgeving van Ternat zijn wij op zoek naar een bereider in de voeding. Recepten bereiden volgens aangeleverde recepturen.