Filter results by:
Sort by: relevance - date

Konvert Interim jobs in Lichtervelde

Page 1 of 1,166 jobs
Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans het land. Is dit ‘your way of work'?
Konvert Office Roeselare is op zoek naar een Office Manager (m/v). Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een…
Voor onze klant, gespecialiseerd in constructie, onderhoud, installatie en maatwerk bij diverse bedrijven, zijn we op zoek naar een storingstechnieker.
Voorbereidende tests uitvoeren voor het in werking stellen van de elektrische installatie of uitrusting - Vaste tewerkstelling na een geslaagde interim periode.
Konvert Office kijkt uit naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. De resultaten evalueren Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer…
Kans op vast na positieve interim periode. Voor een ziekenhuis in Torhout zijn we voor volgende week zoek naar een schoonmaakmedewerker (m/v).
Voor onze klant, gespecialiseerd in constructie, onderhoud, installatie en maatwerk bij diverse bedrijven, zijn we op zoek naar een storingstechnieker.
Voor een groentenverwerkend bedrijf regio Ardooie zijn we op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een…
Niet enkel krijg je bij Konvert een boeiende job, we bieden ook de mogelijkheid om te groeien in jouw job en jezelf verder te ontplooien….
Je houdt toezicht op en bevoorraadt geautomatiseerde productieapparatuur voor mechanische productie of assemblage van structuurelementen.