Konvert Interim jobs in Mariakerke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 696 jobs
€16,50 - €17,50 per uur
Voor onze vestiging in Gent zoeken wij voor zeer snelle opstart een gemotiveerde onderhoudstechnieker in dagdienst. De prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen.
Voor een chocoladewinkel/bar in Centrum Gent zijn wij op zoek naar een jobstudent die tijdens het weekend kan werken. Je hebt zin om te werken en bent stipt.
Nieuwe commerciële mogelijkheden verkennen Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans…
Nieuwe commerciële mogelijkheden verkennen Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans…
Voor een bekende chocoladewinkel zijn wij op zoek naar een JOBSTUDENT MET LIEFDE VOOR CHOCOLADE in het toeristisch hartje van Gent!
Voor een voedingsbedrijf in Aalter zoeken we een drie lijnverantwoordelijken voor verschillende afdelingen. Als lijnverantwoordelijke bestaat jouw hoofdtaak uit…
Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een student met ervaring aan de kassa om de maandagnamiddag en donderdagvoormiddag te werken.
Deze administratieve functie in onze sterk groeiende onderneming met internationale uitstraling is zeer gevarieerd. Je werkt mee aan de leverbetrouwbaarheid.
Voor de grootste leverancier van dierenbenodigdheden in België, zijn wij op zoek naar een orderpicker, bij voorkeur met een stabiele werkervaring.
Voor een klant regio Evergem zijn we op zoek naar een gemotiveerd Production worker. Reacties opstarten, opvolgen en afwerken. Je beheerst de Nederlandse taal.