Laborant jobs in Zaventem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 65 jobs
Het Laboratorium voor Gentechnologie (behorend tot de Groep Wetenschap & Technologie, Departement Biosystemen, Afdeling Dier en Mens) zoekt een full-time…
Bachelordiploma Laborant (Biotechnologie, Cel- en gentechnologie, Biochemie, Chemie) of gelijkwaardig door ervaring. Meer informatie is te verkrijgen bij Prof.
Agilitas Professional
Londerzeel
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven laborant(e) biochemie met passie voor voeding. Heb jij een sterke interesse in voeding?
We zijn op zoek naar een gemotiveerde laborant om ons team te vervoegen en deze analyses uit te voeren, in goede banen te leiden en verder te optimaliseren, en…
De laborant zal deel uitmaken van het genenbank-team en assisteert bij de dagelijkse laboratoriumactiviteiten van de genenbank.
Als technisch laborant voer je je taken uit in het analytisch labo. Een greep uit je mogelijke dagelijkse taken: Je staat communicatief sterk in je schoenen.
Four Life Sciences
Leuven
QC Laborant life sciences | Leuven | €40-50k. Je hebt minstens 3 jaar ervaring als QC laborant binnen de life sciences. Wat wordt er van jou verwacht?
Iris Van Haezendonck
Leuven
Onze klant regio Leuven is een FDA geregistreerd bedrijf en biedt zijn diensten wereldwijd aan in de Medische, Pharmaceutische en Biotechnologische industrie.
Medisch Centrum voor Huisartsen
Wezembeek-Oppem +1 location
MCH (Medisch Centrum voor Huisartsen) is een organisatie met 2 poliklinieken (Leuven en Wezembeek-Oppem), een labo en een uitgebreide huisartsenwerking.
In deze functie werk je mee aan het goede verloop van het labo! In te staan voor lab cleaning en de ontsmettings procedures; De reagenten op pijl te houden;