Lag jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 37 jobs
Je beschikt over een Universitaire Master waar de focus lag op het analytische met een flinke portie statistiek (bv: Je werkt zelfstandig binnen een klein team.
Bij de oprichting in 2012 lag de focus op vakmannen in technische domeinen. Stielmannen in de enge zin van het woord. Klanten voelen (en appreciëren) dit.
Je beschikt over een Universitaire Master waar de focus lag op het analytische met een flinke portie statistiek (bv: Je werkt zelfstandig binnen een klein team.
Oorspronkelijk lag de focus op houtskeletbouw maar ondertussen behoren ook complete bouwprojecten tot het werkgebied van de groep. Deze vergelijk je met elkaar.
Select
Geel
Je hebt een technische opleiding genoten waarin de focus op mechanica lag; Ben jij iemand die een passie heeft voor mechanica? Hou je van technische projecten?
Oorspronkelijk lag de focus op houtskeletbouw maar ondertussen behoren ook complete bouwprojecten tot het werkgebied van de groep.
Nicole Wolfs
Bree
LAG Trailers heeft de hoofdzetel in Bree, België; LAG is vandaag een toonaangevende, Europese constructeur voor bedrijfsvoertuigen dankzij jaren van groei en…
Je genoot een eerste werkervaring waar de nadruk op externe contacten lag. Ben jij de Sales Assistant die we zoeken? Hier alvast een greep uit je takenpakket:
Visser van Baars Belgium
Antwerp (city)
In eerste instantie lag de focus op het ontwikkelen van software-oplossing voor hun klanten. Voor een Belgisch consultancy bedrijf in het Antwerpse ben ik op…
U hebt bij voorkeur ervaring in een functie waar de nadruk lag op plannen/organiseren en People Management. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: