Post your CV - It only takes a few seconds

Laminaat jobs

Page 1 of 137 jobs
Syntra AB
Belgium
Voor de opleiding 'Aannemer parket, laminaat en houten vloeren' is Syntra-AB op zoek naar gemotiveerde docenten (m/v) om het docententeam mee te versterken.
Vika NV
Gullegem
Kennis van verlijmen van laminaat, schuren van fineer. U behoort tot de ploeg die maatkasten maakt. Opleiding hout A2 niveau of gelijkwaardig door ervaring.
Verlijmen van deurkernen en laminaat. In het atelier waar houten binnendeuren worden gefabriceerd sta je in voor: De bediening van de hydraulische 6-etage pers.
Mevr. Charis Deckers
Dilsen-Stokkem
Klanten ontvangen, (technisch) advies geven, offertes en orders opmaken, (administratieve) opvolging offertes en orders, opvolging bestellingen bij leveranciers…
Andries Cops
Bilzen
Als sterk groeiend algemeen bouwbedrijf heeft IQ-bouw weer enkele openstaande vacatures. Ken je iemand die werk zoekt of aan een nieuwe uitdaging toe is ?
Dhr. Yassine Boughalem
Buggenhout
Afplakken, afdekken, plamuren, schuren, afkitten, schilderen (alle mogelijke technieken), behangen, tapijttegels plaatsen, LVT vloer plaatsen, laminaat plaatsen…
Jobfixers Ninove2-Construct Outdoor
Sint-Lievens-Houtem
Zowel binnen als buiten Gyproc, laminaat, plamuren, vliesbehang, droge afbouw, ... Voor een bedrijf, gelegen in **Sint-Lievens-Houtem**, zijn we op zoek naar …
Let's Work is op zoek naar een technisch operator die in dagregime kan werken voor een topbedrijf in de regio van Roeselare.
Dhr. Van Ongevalle Kristof
Lievegem
Je staat in voor de vervaardiging van meubilair op maat, dit zowel in laminaat, fineer als massief. Je bedient de opdeelzaag, kantenlijmer en CNC-machine,…
Linda Ide
Wingene
Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe medewerker voor het plaatsen van parket en laminaat. Ze zorgen voor een meerwaarde in uw project!