Lano Nv jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 19 jobs
LANO NV
Harelbeke
Wij gaan op zoek naar een ploegchef voor de afdeling verzending. Je hebt geen problemen om de verantwoordelijkheid op te nemen en een team te leiden.
LANO NV
Harelbeke
We gaan op zoek naar een medewerker voor de tuftafdeling. … Besturen en bewaken van een of meerdere tuftmachines voor het vervaardigen van kamerbreed tapijt *.
LANO NV
Harelbeke
Wij gaan op zoek naar een arbeider voor onze nabehandeling - controle tapijten Je staat in om de fouten te herkennen en eruit te halen.
LANO NV
Harelbeke
*Samen met het IT-team werk je mee aan de optimalisatie van Microsoft Dynamics AX en de ontwikkeling van gelieerde programma’s in een Microsoft…
LANO NV
Harelbeke
Je staat samen met je collega's in voor het dagelijks en preventief onderhoud en voor de herstellingen aan het machinepark van de tuftingafdeling en de afdeling…
LANO NV
Harelbeke
Je staat in voor het bevoorraden en bedienen van één of meer industriële machines voor de productie. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de…
LANO NV
Harelbeke
Je bent verantwoordelijke voor het knopen van de garens die onze bobijnopzetters in de tuftafdeling opgezet hebben. … Je hebt een fijne motoriek *.
LANO NV
Harelbeke
Je staat in voor het besturen van een computergestuurd weefgetouw. 20 % manueel bobijnen opzetten - 80 % machinaal. … Toezicht houden op de productie.
LANO NV
Harelbeke
Lano gaat dringend op zoek naar 2 bobijnopzetters. Bobijnen opzetten volgens het juiste patroon. … U hebt relevante ervaring in de productie (bij voorkeur in de…
LANO NV
Harelbeke
Je staat samen met je collega's in voor het dagelijks en preventief onderhoud van het machinepark van de tuftingafdeling en de afdeling geweven.