Post your CV - It only takes a few seconds

Lassen jobs in Zolder

Page 1 of 548 jobs
Smulders
Balen
Je bent verantwoordelijk voor het systematisch uitvoeren van kwaliteitscontroles in de werkplaats, zowel wat betreft lassen als oppervlaktebehandeling.
Mevr. Liese Voets
Houthalen-Helchteren
Als glasvezellasser sta je in voor het aanleggen en lassen van glasvezelkabels. Laat dan zeker van je horen! Dit maakt je job erg uitdagend en afwisselend!
Houthalen-Helchteren
Deze firma beschikt over een goed uitgerust atelier met de meest moderne machines. Het team van ervaren lassers zorgt voor de samenbouw van verschillende…
Agilitas
Houthalen-Helchteren +1 location
Voor een bedrijf in Houthalen zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Het is belangrijk dat je ook goed overweg kan met een slijpschijf.
Diepenbeek
Kennis van MIG lassen is een must. Kennis van TIG lassen, certificaat koeltechniek en/of GI-GII is een troef. Algemeen onderhoud , aanpassingen en herstellingen…
Mevr. Lien Theuwissen
Houthalen-Helchteren
Lassen van Aluminimum en Inox. Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen. [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <…
Je kan ook lassen (baguette-lassen). Onze klant in Beringen is op zoek naar een elektricien die ook kan lassen. Je bent afgestudeerd als elektricien.
VVSnv
Hasselt
Ervaring met lassen (halfautomaat) is een voordeel of je bent bereid om via het bedrijf een lasopleiding te volgen. Je polyvalent takenpakket bestaat o.a.
Houthalen-Helchteren
Kunnen lassen is een pluspunt. Voor een klant van ons, gespecialiseerd in afvalverwerking, zijn we opzoek naar een elektromechanieker. Wat je van ons krijgt.
cheQ nv
Eksel
Halfautomaat lassen van metalen constructies. Je bent een ervaren lasser. Je kan vlot plan lezen. Je werkt nauwkeurig en correct.