Post your CV - It only takes a few seconds

Lasser jobs

Page 1 of 2,479 jobs
Antwerp (city)
Voor een tewerkstelling in Antwerpen zijn wij op zoek naar verschillende arbeiders voor de functie Arbeider lasser en/of slijper.
Gecon Deta Belgium
Antwerp (city)
Antwerpen, Limburg (B) Fulltime Voor verschillende Projecten, zoeken we gemotiveerde gecertificeerde lassers die hun werk serieus nemen. Lassen van RVS en CS.
Denys is een multi-specialistische bouwgroep met meer dan 2.500 medewerkers. Het groeimodel is gefundeerd op 3 pijlers: Frans en/of Engels is een pluspunt.
ESTEE Coating Solutions
Kruisem
In dat kader zijn we op zoek naar een lasser – monteur die ons technisch team (locatie hoofdzakelijk België) kan vervolledigen binnen de dienst na verkoop bij…
Agilitas
Ranst +5 locations
Onze klant in Ranst is gespecialiseerd in gewapend betonbuizen tot DN 3500mm, doorpersbuizen, plaatstalen kernbuizen, vrij verval buizen, inspectieputten en…
knikmops
Hoogstraten
Als lasser werk je bij ons zelfstandig vanaf een tekening en lasmallen om tot complete chassis of producten te komen. Je kan lassen met een halfautomaat.
B&A Technics
Belgium
De ideale lasser heeft voor ons het volgende profiel: Enkele jaren ervaring op de teller als lasser / monteur. Zelfstandig kunnen lassen en monteren.
Bascules Robbe
Torhout
Als Lasser (Halfautomaat + TIG) zal u instaan voor de productie van industriële weegapparatuur, u kunt een plan lezen én u kunt werken in teamverband.
Agilitas
Kortemark +4 locations
Voor een klant in Diksmuide zijn we op zoek naar een lasser - monteur. In deze functie hebt je een sterke technisch inzicht nodig, dit om bepaalde zaken te…
Agilitas
Opglabbeek
Voor een bedrijf in Opglabbeek dat onderhoud doet in Belgisch en Nederlands Limburg zijn wij op zoek naar een Gepassioneerde Lasser-Monteur. Van 0,5 tot 5 mm.