Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,388 jobs
TOFFE JOB als lasser in Waregem. Je gaat aan de slag als LASSER. Dit is iets voor JOU! Je gaat onderdelen gaan samenstellen volgens plan.
Er wordt verwacht dat je correct en binnen de voorziene tijdspanne laswerken en samenstellingen uit kan voeren conform de geldende afspraken en procedures:
Je hebt ervaring als lasser, vnl halfautomaat. Zijn wij op zoek naar een lasser voor de afdeling RVS en aluminium. Je werkt met RVS en aluminium.
Ervaring als lasser is vereist De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ....
Pour l'un de nos clients de la région de Messancy, nous sommes à la recherche d'un soudeur expérimenté. Vous avez une première expérience en tant que soudeur.
Je bent een onderlegde lasser, echter een enthousiaste schoolverlater kan ook. Ben jij onze roestvrije lasser die op zoek is naar het volgende stuk aluminium?
Jij bent verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen/TIG-lassen van trappen, carports, hekwerken, terrasconstructies en dergelijke.
Je hebt daarom minstend 3 jaar ervaring als lasser en ook planlezen is één van je skills. Voor onze klant, gelegen in Diest zijn we op zoek naar een…
Agilitas
Houthalen-Helchteren +4 locations
Je hebt een diploma of ervaring als halfautomaat lasser. Voor een bedrijf in Houthalen zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser.
Samen met onze klant regio Munsterbilzen zoeken wij een Lasser met een eerste ervaring met TIG lassen (m/v). Interim + Contract for an indefinite term.