Post your CV - It only takes a few seconds

Lasser jobs in Kortrijk

Page 1 of 510 jobs
Mevr. Louise Vermeulen
Kortrijk
Je werkt als inox lasser en je takenpakket bestaat uit: Samenbrengen van mahineonderdelen, samenpunten van deze onderdelen, iso-plannen lezen.
Je zal instaan voor het samenstellen en lassen van onderdeel volgens plan. Je werkt met verschillende lasprocédés. Wat wij van jou vragen:
Comines-Warneton
Ervaring als half-automaat lasser is een vereiste. Je kan planlezen en hebt een ruime ervaring als lasser. Dan ben jij dé kandidaat die wij zoeken.
Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een lasser. Een job met kans op vast in een bloeiend familiebedrijf. Ervaring in het buislassen is vereist.
Je hebt een opleiding achter de rug als lasser. Je hebt minstens 2 jaar ervaring als halfautomaat lasser. Onze klant is binnen Europa één van de leidinggevende…
Als lasser mag je rekenen op een takenpakket met verantwoordelijkheid! Door je opgebouwde ervaring als lasser of relevante studies ben jij de geknipte kandidaat…
Dhr. Vanackere Hans
Kortrijk
Uw taak bestaat uit het uitvoeren van diverse laswerkzaamheden welke omvatten: Lezen iso-plannen, samenbrengen machineonderdelen, samenpunten van deze…
Mario Philips
Waregem
Uitvoeren van afwisselende productietaken voor zeer kleine tot middelgrote series Bedienen van een zaag- en plasmabrandmachine Bedienen van een lasmachine…
Voor een firma regio Kortrijk zijn wij op zoek naar halfautomaat lassers. Voor het lassen, zorgen voor de bewerking (boren, slijpen,..).
Fomeco
Zwevegem
U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit. Kennis van half automaat - Mig Mag. 39 u/week + 6 ADV dagen op jaarbasis.