Post your CV - It only takes a few seconds

Lasser jobs in Zolder

Page 1 of 383 jobs
Agilitas
Houthalen-Helchteren +1 location
Je hebt een diploma of ervaring als halfautomaat lasser. Voor een bedrijf in Houthalen zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser.
Toplas
Bree
Toplas is op zoek naar een samensteller/lasser. U hebt een technische of beroepsopleiding richting metaal achter de rug en/of ervaring in de metaalbewerking.
cheQ nv
Beringen
Als PE-lasser ga je kunststoflassen en bewerk je kunststof. Je start in de hal waar deze technieken je worden aangeleerd. Je hebt bij voorkeur een VCA-attest.
cheQ nv
Beringen
Als PE-lasser ga je kunststoflassen en bewerk je kunststof. Dit is een heel andere techniek dan gewoon lassen. Nadien ga je ook mee naar de werven om o.a.
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Voor een metaalbedrijf in Houthalen zoeken wij een lasser/monteur om op verplaatsing te werken. Soms werk je ook in de weekends, al is dit uitzonderlijk.
METAALWERKEN BRIELS
Herk-de-Stad
Je staat in voor het halfautomaat en TIG-lassen van metalen constructies. Je bent handig en gemotiveerd. Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het…
Jij bent verantwoordelijk voor het halfautomaat lassen/TIG-lassen van trappen, carports, hekwerken, terrasconstructies en dergelijke.
Isabelle Wils
Heusden-Zolder
Als lasser-monteur bij zal je in deze job je geen moment vervelen, er is steeds weer iets anders te doen, heel veel variatie dus! 3,5t en max. 8 plaatsen.
Een klant van ons gelegen te Bree zoekt een lasser/samensteller ter versterking van hun team. Onze klant is een constructiebedrijf dat zich voornamelijk…
Voor een familiebedrijf in Houthalen zijn wij op zoek naar een PE lasser en installeren van pompinstallaties. Er is een opleiding voorzien binnen het bedrijf.