Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 728 jobs
Mevr. Kadidia Sanou
Diest
Je rol als Sales Advisor: Deel uitmakend van een verkoopsteam in één van de H&M winkels, heb je een afwisselend takenpakket om de verkoop te optimaliseren.
Magda Schepers
Diest
Verpakken van speculaas en wafels. Onderhoud van winkel en toebehoren. Vendeur en alimentation générale 6 mois. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen.
Aurélie Vandevelde
Diest
Als Keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: Je staat in voor het onderhoud van de frigo en diepvries. Je werkt in een koude omgeving (2°).
Dhr. Jeroen Lambert
Diest +3 locations
Bachelier professionnel Mécanique, électromécanique et métal. Voor het keuringstation in Diest zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van…
Mevr. shirley
Diest
Als lid van ons team draag je actief bij aan de goede werking van het restaurant. Als veelzijdig teamlid ben je in staat om verschillende uitdagingen aan te…
Team Hasselt
Diest
Als Administratief bediende nieuwe wagens zorg je ervoor dat de aflevering van de nieuwe wagen aan de klant een uniek moment is.
Eveline De spiegeleire
Diest
Voor ons productiebedrijf gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke patés, zijn we dringend op zoek naar productiemedewerkers - meewerken aan de…
Erna Bex
Diest
Instaan voor het plukken van appels en peren. Niveau non précisé Domaine non précisé. Landbouwproducten selecteren, verzamelen en oogsten.
Mevr. Sofie Coenen
Diest
Be-Housing is actief in de markt van de gemeubileerde studio's en appartementen, en doet verhuring op korte en middellange termijn en dit over heel België.
Oh'Green
Lummen
Vous avez un diplôme baccalauréat avec une orientation créative et vous. Vous êtes un penseur créatif qui sait parfaitement traduire les concepts et ceci…