Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,581 jobs
Dhr. De Cubber Philip
Lichtervelde
Wij zijn op zoek naar een zaalmedewerker met enige ervaring in de horecasector. Je ontvangt de klanten, stelt hen de gerechten voor, neemt de bestellingen op en…
Mevr. Lein Heidi
Roeselare
Wij zoeken een nieuwe collega!! Bent U vertrouwd met btw-aangiftes en balansen? Mag het ook iets meer zijn? Wilt U meebouwen aan een kantoor?
Natalie Vanslembrouck
Kortemark
Allround creatieve medewerker verkoop / administratie in een warm en dynamisch bedrijf. Bijstaan van de zaakvoerster in al haar taken.
Mevr. Stéphanie Carton
Koekelare
Dekeyzer-Ossaer is een vleesverwerkend bedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vleesproducten. Je verzorgt de eerstelijn communicatie.
Nettoyeur industriel Autres industries alimentaires Vous avez de l'expérience dans le domaine. Vous travaillez à l'aide d'engins spécifiques pour le respect de…
Dhr. Klaas Devriendt
Lichtervelde
Je staat in voor het opnemen van bestellingen, het serveren/afruimen van gerechten en het schenken van wijn. Equipier polyvalent de restauration 6 mois.
Koen Ramboer
Lichtervelde
Professionnel 3ème degré Services aux personnes. Je komt in een sterk zorgteam terecht, waarbij de nadruk komt te liggen op bewonersgerichte zorgverlening.
Mevr. Lien Dupont
Wingene
… met zin voor initiatief en sterke focus op cijfers. Samen met je collega boekhoudster vervul je alle taken eigen aan het voeren van een volledige boekhouding…
De Cuyper Frederik
Wingene
Kassawerk Onderhoud winkel Rekken aanvullen. Vendeur en équipement de la personne. Niveau non précisé Domaine non précisé. Producten naar een afdeling brengen.
Jaques Geert
Torhout
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Onze voornaamste taken zijn verbouwingen, aanleg opritten en terrassen, vloeren en faiences, voegwerken en…