Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 761 jobs
Joseph GILISSEN
Herk-de-Stad
Voor het plukken van peren en appelen in het kader seizoensarbeids zoeken wij 3 fruitplukkers. Het plukken van het fruit manueel en via plukwagens (in de open…
Dhr. VANUYTRECHT Pieter Jan
Herk-de-Stad
Meewerken bij de deegbereiding en het bakken, chocolateren, inpakken van ambachtelijk bereide wafels. U staat mee in voor het reinigen van de machines en het…
Mevr. Amanda Joris
Beringen
Professionnel 7ème spécialisation Agronomie et biotechnologie. Benvitec is een industriële groep die zich op de indrukwekkende mijnsite van Beringen bevindt.
Mevr. Amanda Joris
Beringen
Professionnel 3ème degré Arts décoratifs. Professionnel 7ème spécialisation Agronomie et biotechnologie. We kunnen met trots zeggen dat we deel uitmaken van de…
Mevr. Anneleen Jans
Herk-de-Stad
Professionnel 7ème spécialisation Services aux personnes. Wij hebben 9 serviceflats en 5 kamers voor herstelverblijf. Proper linnen ontvangen en verdelen.
Oh'Green
Lummen
Vous avez un diplôme baccalauréat avec une orientation créative et vous. Vous êtes un penseur créatif qui sait parfaitement traduire les concepts et ceci…
Steven Jans
Beringen
Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar chefkok. Als chef sta je in voor volgende dingen: De aankopen en het opvolgen van de leveringen.
Ankie Rykers
Lummen
Professionnel 3ème degré Soins de beauté. Je staat in voor volgende taken: Haarverzorging dames - heren en kinderen. De klant verwelkomen en installeren.
Dhr. Maesen Filip
Lummen
Professionnel 7ème spécialisation Mécanique, électromécanique et métal. Professionnel 3ème degré Mécanique, électromécanique et métal.
Philippe Grégoire
Herk-de-Stad
Wekelijks onderhoud van de woning: Stofvegen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen,... Niveau non précisé Domaine non précisé.