Le Forem jobs in Maldegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 798 jobs
Mevr. Nathalie Standaert
Maldegem
Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar de communicatie tussen medewerkers en de eigenaar belangrijk is. Een gevarieerd takenpakket ziet zitten:
Mevr. Petra Van Gucht
Eeklo
€14,50 per uur
Het bereiden van verschillende recepten voor de productie van sportvoeding; Afwegen ingrediënten, mengen, afvullen, controleren, reinigen van materiaal en…
Dhr. Geert De Loof
Maldegem
Je wordt voldoende intern ondersteund. Minder ervaren krijgen de kans om een interne opleiding krijgen, eventueel via IBO. Je hebt een verzorgd voorkomen.
Mevr. Van Maele Katrien
Maldegem
Groep INTRO te Maldegem is op zoek naar 4 gemotiveerde arbeiders om de groenploeg te versterken. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Mario Blomme
Maldegem
Elektriciteit, sanitair, vloeren, plakken, schilderen, ... Niveau non précisé Domaine non précisé. De bestaande bekleding verwijderen en het puin afvoeren.
Mevr. Kim Verminck
Maldegem
Wij verzorgen het aanleggen en onderhouden van groen in de openbare domeinen, langs. Wegen, in parken en voor private partners. Uit te voeren werken zijn:
Mevr. De Smet Annelies
Maldegem
Professionnel 3ème degré Arts artisanaux. Retouches van dames- en herenkledij in eigen atelier in Adegem. Retoucheur en confection 60 mois.
Geoffrey Fabry
Maldegem
Op zoek naar een écht leuke horeca job? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een enthousiaste barmedewerker (M/V) die de bar van een cafetaria voor zijn/haar rekening…
geert strybol
Maldegem
Je staat in voor het onderhoud van 4 apotheken (2 in Sint Kruis en 2 in Maldegem). Je werkuren vallen goed te combineren met de opvang thuis van kinderen.
Dhr. Wim Vandendriessche
Eeklo
Bachelier professionnel Agronomie et biotechnologie. Ben jij een echte natuurmens? Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je een creatieve handige groene…