Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Leysen jobs

Page 1 of 7 jobs
Mevr. Leen Leysen
Beveren
Ben je op zoek naar een leuke job met een veel klantencontact? Neem je graag initiatief en laat je de klant graag met een goed gevoel naar huis gaan?
Mevr. Leen Leysen
Beveren
Ben je op zoek naar een leuke job met een fysieke uitdaging? Help je graag klanten verder met de glimlach? Neem je graag initiatief en laat je de klant graag…
Mevr. Leen Leysen
Beveren
Ben je op zoek naar een leuke job met een veel klantencontact? Heb je al gewerkt in een keuken of een slagerij? Onderhoud van de atelier en de machines.
Jo Leysen, gedelegeerd bestuurder, Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout, of per mail naar jo.leysen@azturnhout.be. De infrastructuur is modern en ruim.
Mevr. Leen Leysen
Beveren
Ben je op zoek naar een leuke job met een veel klantencontact? Heb je al gewerkt in de horeca of beenhouwerij/charcuterie? Je woont in Melsele of Beveren-Waas.
Grundfos
Aartselaar
Neem gerust contact op met de heer Guido Leysen, Service Operations Manager, via het volgende nummer: Grundfos is één van 's werelds meest toonaangevende…
leysen invest
Antwerp (city)
Easy apply
Door middel van prospectie en nauwgezette opvolging van klantenrelaties bouw je onze portefeuille verder uit. Je bent in het bezit van een eigen wagen.
» Post your CV - It only takes a few seconds