Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Lichtreclame jobs

Page 1 of 32 jobs
Dhr. Michel Vercauteren
Merchtem
Sign.be staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en efficiëntie. Daarom investeren we in de eerste plaats in mensen. Je werkt aan cnc gestuurde machines.
Je staat in voor het lassen van componenten voor bushokjes en lichtreclame op basis van de plannen die je op de werkplek ontvangt.
Regiotalent
Pittem
Voor onze vestiging te Pittem zoeken wij dringend: Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van lichtreclames over het ganse land.
Total Concept
Ranst
Total concept® is actief in internationale standbouw, lichtreclame, belettering, POS materiaal, festival & event upgrading, pop-up stores en interieur.
Demonteren van oude gevelbekleding, lichtreclame, reclamepanelen,... En materialen intern afleveren voor recyclage.- Plaatsen/monteren van nieuwe gevelbekleding…
Regiotalent
Mechelen
Outdoor zorgen we voor reclamepanelen, gevelletters, lichtreclame en veel meer. Autobeletteringen gaan van personenwagens en bestelwagens tot bussen,…
Wanneer er herstellingen moeten gebeuren, demonteer je de lichtreclame en brengt deze naar het atelier in het bedrijf. Je beschikt over een rijbewijs B.
Wanneer er herstellingen moeten gebeuren, demonteer je de lichtreclame en brengt deze naar het atelier in het bedrijf. Je beschikt over een rijbewijs B.
Van Asbrouck Recruitment
Loonbeek
Is een toonaangevende onderneming in lichtreclame en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is gespecialiseerd in buitenreclame (plexiborden, neonreclame,…
Page Personnel
Brussels
Onze klant is verantwoordelijk voor het ontwerp, design en engineering van lichtreclame en gevelbekleding. Ben jij een people person die houdt van plannen en…