Limar jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 12 jobs
Agilitas
Turnhout
De lekkerste Belgische pralines, die maken we bij Limar. Met veel passie en zin voor innovatie, en dat proef je. Je weet steeds een hoog tempo aan te houden;
LIMAR CHOCOLATES
Turnhout
De lekkerste Belgische pralines, die maken we bij Limar. Al 35 jaar dragen we bij aan onze rijke chocoladecultuur, en met enige trots mogen we zeggen dat ons…
Agilitas
Turnhout
De lekkerste Belgische pralines, die maken we bij Limar. Met veel passie en zin voor innovatie, en dat proef je. Wat verwachten wij van jou?
LIMAR CHOCOLATES
Turnhout
Limar Chocolaterie nv, gevestigd te Turnhout, is een sterk exportgerichte fabrikant van pralines, en diverse seizoensproducten.
Agilitas
Turnhout
De lekkerste Belgische pralines, die maken we bij Limar. Met veel passie en zin voor innovatie, en dat proef je. Je houdt de werkplaats altijd proper.
Agilitas
Turnhout
De lekkerste Belgische pralines, die maken we bij Limar. Met veel passie en zin voor innovatie, en dat proef je. Kleine storingen oplossen kan je als de beste.
LIMAR CHOCOLATES
Turnhout
De lekkerste Belgische pralines, die maken we bij Limar. Al 35 jaar dragen wij bij aan onze rijke chocoladecultuur, en met enige trots mogen we zeggen dat ons…
Agilitas Turnhout
Turnhout
Voor onzeproductieafdeling zijn wij bij Limar op zoek naar vullingbereiders om het teamin twee ploegen bij te staan. Je houdt de werkplaats altijdproper.
Agilitas Turnhout
Turnhout
Voor zowel onze inpak-als productieafdeling zijn wij bij Limar op zoek naar gemotiveerde mensen omhet team te komen versterken tijdens de drukke periode.
Agilitas Turnhout
Turnhout
Voor onzeproductieafdeling zijn wij bij Limar op zoek naar operatoren om het team intwee ploegen te versterken! Kleinestoringen oplossen kan je als de beste.