Logistiek Assistent jobs in Brussels

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 63 jobs
Agilitas
Vilvoorde
Je biedt brede administratieve ondersteuning aan de logistiek manager. Samen met de logistiek manager sta je in voor de kwalitatieve dienstverlening van uw team…
Verschillende diensten (Adco, Logistiek, Verkoop, Marketing,...). Verschillende diensten (Adco, Logistiek, Verkoop, Marketing,...). Je hebt ervaring in een.
VRT algemeen
Brussels
Zowel inhoudelijk en logistiek als bij het selecteren van startups. VRT Innovatie is de facilitator en accelerator van innovatie binnen VRT.
WOONZORGCENTRUM SINT-CAROLUS
Sint-Katherina-Lombeek
Het voorbereiden en verdelen van de maaltijden. De koffie brengen bij de bewoners. Beddenopmaak bijhouden van de stock Het afwassen van het servies en het…
Verschillende diensten (Adco, Logistiek, Verkoop, Marketing,...). Verschillende diensten (Adco, Logistiek, Verkoop, Marketing,...). Je hebt ervaring in een.
Dina Logistics
Ternat
Met deze vacature bieden we jou de opportuniteit om deel uit te maken van het DINA Team dat als missie heeft bedrijven en ondernemers logistiek te innoveren om…
Mocht je eerder beschikbaar zijn, dan kan je eventueel ingeschakeld worden in een tijdelijke rol als logistiek medewerker. Je brengt stalen naar de laboratoria.
Je behaalde bij voorkeur het attest van logistiek assistent. Momenteel willen we deze groep versterken met logistiek medewerkers.
Ervaring met logistiek is zeker een troef. De verantwoordelijkheden van de Assistent Logistieke audit zijn de volgende: Je bent integer en betrouwbaar.
Als informatica assistent sta je in voor het beheer van gebruikersprofielen, printers, pc’s, mobile devices. Dan ben jij de geknipte ICT assistant!