Logistiek Bediende jobs in Brussels

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 161 jobs
TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik).
Bachelordiploma (richting logistiek) en relevante ervaring. XPO Logistics is een top tien wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten.
Van Moer Logistics
Vilvoorde
Vandaag zijn we op zoek naar een logistiek bediende (m/v) om ons team regio Vilvoorde te versterken. Als logistiek bediende sta je in voor het verzamelen en…
Mevr. Marleen Jans
Leuven
Aanwervingen en opleidingen logistiek organiseren. Je bent de rechterhand van de zaakvoerster en helpt bij administratie, boekhouding en personeelsbeleid Taken:
Bachelor in logistiek of gelijkvaardig ervaring. Loopt u over van talent en wilt u u inzetten voor een dynamische en innoverende onderneming?
Als logistiek bediende ben je verantwoordelijk voor: Onze centraal ICT- & Telecom-magazijn voorziet de technische Telecom-teams van het nodige materiaal en de…
Vandaag de dag behoren we tot de top 10 van grootste logistiek. XPO Logistics biedt geavanceerde supply chain oplossingen voor 's werelds meest succesvolle…
Technische steun verlenen aan de productie, de logistiek, ... The Logistics Coordinator is responsible for steering goods through our supply chain, from the…
Corneel Geerts Transport
Vilvoorde
Binnen deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de teamleader, je werkt nauw samen met de collega’s expeditie en dispatching.
Square City
Zaventem
Voor een internationaal, logistiek bedrijf actief in de regio Zaventem zoeken we een (super) Logistiek Bediende Brucargo. Je kan goed overweg met computers.