Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Logistiek Medewerkers Ziekenhuis jobs

Page 1 of 38 jobs
H. Hartziekenhuis Mol
Mol
Als regionaal ziekenhuis op mensenmaat presteren wij bijzonder goed. Je bent houder van het getuigschrift van logistiek assistent. Je bent stipt en ordelijk.
Als polyvalent medewerker logistiek wordt je zowel ingeschakeld voor de goederen- als patiëntenlogistiek. De focus voor deze functie ligt op de loskade.
Concreet zoeken we twee logistieke medewerkers voor 50% en 80%. In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve…
Het ziekenhuis telt 787 bedden hospitalisatie en 122 bedden dagziekenhuis, er werken 200 artsen en 2.250 medewerkers.
Wij bieden je een uitdagende job in een ziekenhuis waar zorg met een menselijk gelaat ook geldt voor de medewerkers. 75% - Solliciteren tot en met 25-10-2019.
In Sint-Gillis-Waas beschikt het ziekenhuis over een goed uitgebouwde polikliniek. In Lokeren heeft het ziekenhuis een aparte low care afdeling.
Mocht je eerder beschikbaar zijn, dan kan je eventueel ingeschakeld worden in een tijdelijke rol als logistiek medewerker. Je brengt stalen naar de laboratoria.
De vzw Limburgs Oncologisch Centrum (LOC) is een samenwerking tussen het Jessa Ziekenhuis (Hasselt) en Ziekenhuis Oost-Limburg (Genk) wat betreft de organisatie…
Je geeft leiding aan een team van polyvalent medewerkers. De afdeling dient samen met de Technische Dienst, Dienst Logistiek en de Voedingsdienst ter…
In Sint-Gillis-Waas beschikt het ziekenhuis over een goed uitgebouwde polikliniek. In Lokeren heeft het ziekenhuis een aparte low care afdeling.