Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 7,270 jobs
Je komt terecht in de outbound afdeling van het centraal magazijn van Fun waar je instaat voor het correct en efficiënt picken en verzamelen van orders.
Pascale Bergiers
Wavre
Goederen ontvangen & controleren & verwerken in SAP - ingeven van consignatieorders iov planningsdienst - retours van wisselstukken ontvangen, controleren en…
Je komt terecht in de outbound afdeling van het centraal magazijn van Fun waar je instaat voor het correct en efficiënt picken en verzamelen van orders.
€8 per uur
Voor Kuehne + Nagel zoeken we voor verschillende afdelingen gemotiveerde werkkrachten op oproepbasis. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket:
Team Topskills
Tongeren
Je draagt de verantwoordelijkheid over de operaties binnen het magazijn en coördineert de logistieke stromen, teneinde de in- en uitgaande stroom van goederen…
IVC Group
Avelgem
IVC Group, deel van Mohawk Group, is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Je bent verantwoordelijk voor het correct laden van…
Mevr. Julie Maroy
Dottignies
Als verantwoordelijke van het magazijn staat u in voor het stockbeheer en de goederenstroom binnen het magazijn. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Orderpicker centraal magazijn te Overpelt/ Hamont. Je zorgt ervoor dat de goederenstroom in het magazijn zo goed mogelijk verloopt.
MS Schippers
Lommel
Bij voorkeur enige ervaring in een magazijn. Zorg jij voor kwaliteit op tijd bij onze klant? Bij Schippers verkopen we meer dan 20.000 (!).
De scanning, stockcontrole en casepicking in het volautomatisch magazijn. Als magazijnier in het volautomatisch magazijn sta je in voor: