Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 654 jobs
€12,54 per uur
Wij zoeken magazijniers die ons team op lange termijn willen versterken. Kuehne + Nagel Eindhout is een magazijn met meerdere grote klanten.
Werken bij H.Essers betekent kiezen voor stabiliteit en werkzekerheid bij dé GROOTSTE werkgever in Limburg ! Je kan werken in 2-ploegen of in vaste nachtdienst.
€14 per uur
Voor onze klant in Balen zijn we op zoek naar een Productieoperator/Magazijnier. In deze functie beoefen je twee jobs. Hoe ziet jouw takenpakket er uit:
Agilitas
Beringen
Je hebt ervaring als magazijnier. Voor een klant in Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier in de diepvries.
Agilitas
Tessenderlo
Op zoek naar een variërende, tijdelijke job in de logistiek? We zijn op zoek naar iemand die zijn/haar handen durft vuil te maken. Wij zijn op zoek naar:
Soudal is de grootste Europese onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuim voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker.
Als magazijnmedewerker bij Nike ELC zorg je ervoor dat de klanten hun producten op de juiste plaats, het juiste tijdstip en in de juiste hoeveelheid ontvangen.
€12,88 per uur
Altijd al als magazijnier willen werken? Wij bieden je een afwisselende en uitdagende job als magazijnier in een professionele en ambitieuze organisatie.
Alcomel
Tessenderlo
Alcomel is toonaangevend in inrichtingen van ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen. Dit zowel op het vlak van vast meubilair als andere medisch-technische…
IZEN
Lille
Je staat in voor de orderpicking voor residentiële installaties en projecten. Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens.