Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 679 jobs
Onze klant te Koersel, gespecialiseerd in glaswerken, is op zoek naar een magazijnier. Je zal instaan voor het versnijden van glas, het glas klaarzetten voor de…
Mevr. Vanlee Michelle
Heusden-Zolder
Witti Group = Gewapend met een onuitputtelijk creatief vermogen zet Witti de meest uiteenlopende ideeën om naar onvergetelijke momenten.
Ga aan de slag als magazijnier bij Beliès. Als magazijnier sta je in voor het klaarzetten van bestellingen met de hef- en reachtruck.
Agilitas
Houthalen-Helchteren +1 location
Heb jij kennis over kabels, verlichting, installatiemateriaal, industriële componenten, domotica, enz. En wil jij dit delen met klanten.
Werken bij H.Essers betekent kiezen voor stabiliteit en werkzekerheid bij dé GROOTSTE werkgever in Limburg ! Je kan werken in 2-ploegen of in vaste nachtdienst.
Voor een bedrijf in Beringen zijn we op zoek naar studenten die elke week zondagnacht kunnen werken van 23u tot maandagochtend 6u.
Trilec is een vooraanstaande Belgische familiale groothandel in kabels, lampen en verlichting, installatiemateriaal, industriële componenten, domotica, data en…
Heusden-Zolder
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je verzamelt de bestellingen van onze winkels in het magazijn en stapelt ze snel en correct op paletten.
Agilitas
Heusden-Zolder
Je staat in voor het samenstellen van pakketten medicatie voor productiefirma's. Je kan correct rekenen en foutloos werken. Een functie met een aangepast loon.
Agilitas
Beringen
Je hebt ervaring als magazijnier. Voor een klant in Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier in de diepvries.